My kupujeme celé krůty a bouráme doma do mrazáku, poslední nákup tak vyšel na 70 kč za kilo, kosti se vyvaří do polévky, a pytlíků s masem mám plný mrazák. Pak jen stačí vymyslet, co chci vařit a ideálně si to vymyslet včas, abych pak nemusela vařit zmrzlé maso
Kuře občas koupím selské celé, čímž teda neušetřím, ale zase si pochutnáme. Jinak se snažím vařit tak, abych nemusela vyhazovat zbytky, obvykle se mi podaří uvařit akorát na jedno jídlo pro všechny a jeden oběd pro manžela do práce. Peču doma housky nebo chleba, v sezóně mám vlastní zeleninu a některé ovoce, takže mám vlastní rajčatové konzervy, povidla, třešně do koláče... Víc mě teď už nenapadá, leda vychytávat některé slevy, neskafe kupuju ve chvíli, kdy ho mají téměř za polovic (v tescu pravidelně), to se nezkazí