NO upřímně, některé věci s dětmi z tohoto výčtu nedělám ani já a nepřijde mi, že by nějak strádaly.
Pokud jde o to nějak ukázat manželovi, že by se měl podílet na úklidu domácnosti, tak stačí 8-10dní. Aspoň na toho mého, ale musí se opravdu důsledně nedělat nic ... teda sem tam uvařit, to vaří dobrovolně i on, takže s tím u nás není problém. Ale třeba mu teĎ 8 dní trvalo si všimnout, že suché prádlo neodejde samo do patra ze sušáku(a špinavé se samo nevyndá z batohu do koše). Pravda, tady jsem vyměkla a neházela ho ze sušáku rovnou na zem, ale dala doprostřed koupelny do košíku. Včera mi říká - hele, všimla sis, v koupelně je prádlo, podle všeho vypraný a je ho tam už solidní hromada. Nevíš co tam dělá??? No na blbou otázku blbá odpověď - čeká, až ho odneseš na vyžehlení. A čeká už sakra dlouho. Pravda - toto vzniklo tak, že jsem potřebovala rychle prohodit věci na sušení a už jsem neměla čas to odnést, musela jsem letět do práce a když ho to netrklo ten den, tak jsem si říkala schválně, za jak dlouho ho to napadne. No 8 dní je celkem dobrý skóre.
Tak mi ještě za odměnu vycídil celou koupelnu. Ono se to někdy vyplatí.