| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi už je pozdě, ale já mám s Třincem hrozné zkušenosti. Už nikdy. ORL je úplně šílené. Doktoři vzpurní, možná že svému oboru rozumí, ale profesionální přístup je nulový a sestřičky - taky nic moc. Vždycky Vás za něco sjedou, neochota, mamrání...a s dcerou jsme byli na operaci mandlí a už bych to nepodstoupila, jedině laserem a to dělají v ostravě - fakultní nemocnice v Porubě. Stojí to 4500,- ale člověk má klid, mandle už nedoroste, což po operaci klasické asi určo časem doroste. V Třinci jsou spolu děti po operaci a před operací a když jsem viděla co nás čeká, tak jsem probrečela celou noc a lituju, že jsem se nazbalila a nešli jsme do té Ostravy. A pro děti, to je taky záhul, když je přivezou, tak pláčou, třesou se, jsou nafialovělí - jako po celkové anestezii, pusinku mají otlačenou po dýchacích trubicích, s pusinky jim tečou sliny smíchané s krví,...už nemám chuť víc psát, protože mi je zase z toho naměko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.