naopak moji rodice se zcela odmitaji o penezich bavit....kdyz se jich zeptam, jake maji prijmy, tak mi to odmitnou rict, presto, ze se ptam z duvodu, ze bych jim chtela pravidelne prispivat ze sveho platu
ja osobne jsem pro to, aby si lidi v rodine odkryli karty a rekli si, jak na tom jsou a co kdo od druhych potrebuje...tak jsem to mela s babickou a dedou, kdyz jsem u nich zamlada bydlela
taky ovsem moji rodice nic nemaji a kdyz vydelaji nejake penize, tak je hned utrati za uzeniny a jine pamlsky nebo matka za obleceni....ale je to jejich vec
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.