Zdravím vás
Chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně otěhotnění v šestinedělí. Minulý pátek jsem byla v 7+3 nuceně na umělém přerušení těhotenství. Plod se nevyvíjel. Od té doby krvácím a pár dní jsem měla i dost velké bolesti jako při ms. Teď už krvácím o dost míň (dr. mi píchnul nějakou injekci na zastavení krvácení a rychlejší stažení dělohy) a bolesti nemám téměř žádné.
A teď k věci. Potřebuju a chci znovu otěhotnět. Psychicky mě to dost sebralo a jediné, co mě tak nějak drží a dává mi naději je myšlenka na další těhotenství. Dost o tom teď čtu a vyhledávám si info. Na úterním UTZ dr. říkal, že levý vaječník už se hezky nastartoval a zraje v něm vajíčko. Tzn. že tak za 10 dní bych mohla ovulovat. Hrozně mě láká představa začít se snažit a doufat, že se zadaří. Ale nevím, jestli by se nevyplatilo počkat alespoň do první ms. Když já to nemůžu vydržet, hrozně moc si přeju, aby se k nám miminko vrátilo co nejdřív a tentokrát už napořád. Co si o tom myslíte? Bude velká pitomost na to cca za týden skočit? Říkám si, že když byl ten potrat v tak ranném stádiu... moc si miminko přejeme...
Na netu je to půl na půl. Dost jsem četla o ženách, které otěhotněly v šestinedělí po potratu a donosily zdravé miminko, žádný problém.. Tolik bych si přála, aby to byl náš případ..