| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj fialko,já si po potratu v 10.tt taky hodně hledala info a taky se upnula na to,že musím hned otěhotnět.Počkala jsem na první ms,přece jen jsem to zase nechtěla honit nějak moc a navíc sex mě teda hned po revizi ani nelákal a po první ms po potratu měla pozitivní test.Ale nedopadlo to,za pár dnů jsem to prostě dostala.Nevím,jestli to bylo tím,že jsem teoreticky otěhotněla na konci šestinedělí,nebo jestli to tak prostě mělo být.~d~ Manžel o tom ani dodneška neví.Taky jsem se na to hodně upnula a pak nemohla otěhotnět další rok.Měla jsem problémy,anovulační cykly,pořád špinila a pořád nic.Byla jsem z toho na prášky,protože jsem prostě strašně chtěla.A když jsem si po roce řekla,že na to kašlu a začala si hledat brigádu,tak jsem byla do 2 týdnů v tom.Prostě jsem věděla,že se tou mámou stanu,moje máma mě podporovala i v tom,že když to nepůjde,tak i umělý bychom nějak finančně zvládli a nechala jsem to být.Jediný problém byl v tom,že jsem byla tak zablokovaná,že jsem neměla ani ovulaci.
Držím ti moc a moc palce,aby vám to vyšlo,ale hlavně bacha na psychiku.Musíš dát na svoje pocity... Já třeba u toho zamlklého těhu vím den i hodinu kdy miminko umřelo,kdy mu přestalo bít srdíčko a celý to krátký těhu jsem byla pořád ve stresu,protože jsem prostě cítila,že je to špatně.Nevěřila jsem ani doktorům,kteří mě ujišťovali,že je vše ok a ono to pak v 10.tt skončilo.Dodnes si ten pocit pamatuju,když mu přestalo bít srdíčko.Při tom druhém pár denním těhu jsem tomu stejně nevěřila,nikomu nic neříkala.A ono skončilo.No a se synem jsem se bála celý těhu,ale vždy jsem cítila,že je ok.Jen ten strach už prostě vždycky bude po této zkušenosti.Tím jsem chtěla říct,že pokud se na to budeš ty cítit,tak to zkuste,pokud to příroda chtít nebude,tak neotěhotníš.Ale pokud bys cítila,že to jde kdekoliv proti něčemu,prostě bys cítila,že to není úplně ono,že jen ty tak moc chceš,tak třeba počkej na první ms a uvidíš...
Držím ti pěsti!!!A uvidíš,že časem,až budeš držet to mimčo v náručí,si budeš říkat,že to tak být mělo,protože tohle je to miminko za odměnu...~;) Drž se,vím,jak moc je to těžké a čas to nikdy nezahojí tolik do té doby,než budeš opravdu znovu těhotná.Kdyby ses chtěla na něco zeptat,tak na diskusi Po potratu se znovu snažíme,jsme si tím prošly všechny a všechny už ty svoje poklady máme...
Já sama za sebe,když jsem to před x-lety řešila,ti doporučuju počkat na první ms.Ale pokud se fakt cítíš ok,tak to zkuste hned.Mně v nemocnici řekli,že se stává,že žena otěhotní i v tom šestinedělí a že se nic tak strašného neděje... Jen doktoři to neradi vidí,ale doktoři jsou bubáci odjakživa.~;)
Tak se drž a držím palce!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.