| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

měla jsem to podobně. Také jsem potratila v ranném stadiu - jen s tím rozdílem, že moje výborná paní doktorka mě nikam neposílala a vše jsme nechali pod jejím pečlivým dozorem přírodě, která si sama poradila :-) Paní doktorka sama říkala, že čekat na nic nemusíme a můžeme to zkoušet dál. Také to pak proběhlo, že následující měsíc jsem neotěhotněla, ale hned ten další ano. Takže jakoby v šestinedělí si tělo potřebovalo odpočinout a stejně si otěhotnělo, když na to bylo připravené.
Vím, že to není přijemné potratit a když si vzpomenu na sebe, jak jsem brečela manželovi na rameni a on mě utěšoval, že za rok tu budeme určitě mít miminko a já mu to nevěrila - a jak to dopadlo? Za rok bylo miminko a dneska už máme dvě. Tak Vám přeji hodně štěstí, nemyslete na to. Asi to tak mělo být a má se narodit až to další miminko :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.