Mám seznam věcí, který je potřeba zařídit - splněný škrtám, nesplněný připisuju stále nový a bohužel seznam se nezmenšuje... dlouho si držel zhruba stejnou délku, ale teď už druhej měsíc nepracuju o víkendech (nebo jen maličko - takovej můj soukromej závazek, abych se úplně nezničila, když už v tejdnu funguje od nevidim do nevidim) a od tý doby seznam roste a roste... aktuálně má asi 50 položek! Dnes mě např. ještě čeká vyúčtování tří grantů, napsání novýho, příprava jedný zaměstnanecký smlouvy... už to se nedá do půlnoci stihnout, takže ani nebudu pokračovat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.