| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kittino,já jsem s holkami už 2,5roku sama a at koukám jak koukám,tak nikde nikdo:-)Neee,že bych z toho byla nějak zoufalá a nejdřív jsem žádný vztah ani nehledala,chtěla jsem se vyrovnat nejdřív úplně s tím co bylo a nevrhat se hned do dalšího vztahu.Ale poslední rok mi ,,někdo" fakt chybí.Jenže to není taaak jednoduché-je mi 37let,mám holky malé 3roky a skoro 5let a z toho vážně moc chlapů odvázaných není~;)Nečekám prince na koni ani modela~t~chci jen normálního hodného chlapa,který je zodpovědný-no dobrá definice co?Mám pocit,že takový vymřely.Mohla bych to zkusit sice na nějaké seznamce,ale do toho nejdu.Mám známý co to zkusily a vždy to dopadlo fiaskem.Povahou jsem extrovert a ostatní mě hodnotí jako normální fajn holku,hooodně komunikativní:-)Jenže i tak je to problém.Nejhorší je to večer když holky spí,taky potřebuju nějaké obětí a pocit,že mám někoho kdo je tu pro mě.No,mám vysoké nároky?Víš,jsem z velké rodiny,kde zodpovědnost byla u všech přirozenou věcí,držíme pohromadě,pomáháme si vzájemně.Kdo přišel k nám do rodiny,vždy se tam cítil moc dobře.Dokážu chápat chyby,každý nějakou má,ale nedokážu jít za hranici únosnosti.Takže asi zůstanu nadosmrti sama~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.