| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás byla dr.po porodu obou kluků doma.U staršího kvůli předčasnému porodu dokonce 2x.
Byla u nás když měl starší syn horečky,řekla,že příjde po ordinačních hodinách a přišla,nakonec to byla spála,to mu bylo asi 5 let.
Když mu bylo 7 m.tak těsně před vánoci kašlal,šla jsem pro jisotu k dr.nález moc neukázal,tak jsme dostali sirup a kdyžtak máme zavolat. Tak jsme volali 20.12. už byl večer,Honzíka slyšela po tel.kašlat,dali jsme si sraz ve Sparu kam mi k lékarně přivezla recept na ATB( on už to měl syn víckrát tak věděla co mu přesně je) byla jsem jí vděčná,ikdyž jsme tenkrát naše první vánoce se synem trávili každý den v nemocnici(začali jsme 24.12) na inhalacích,protože ten zánět průdušek už byl silný a ATB nezabrali.
Dokonce mi potom půjčila domů dětský inhalátor.Nevím jak se to jmenuje,byxla to taková maska,co se nasadila na obličej a on něco vdechoval,už si to nepamatuju.Takže závěr je že máme zlatou dr.Musím pochválit manžela,protože ten jí vybral.Já ležela 2 měsíce na riziku,pustili mě těsně před porodem.Manžel měl zajímavé kriteria-její čekárna byla hezčí než té druhé dr.a bylo tam víc hraček~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.