co dělám? čistím,chodím na prevence a doufám,že to s mýma zubama doklepu co nejdál.
Nejsem asi extrem,ale zaplombované mám vlastně všechny stoličky. Některé se začaly kazit i pod plombou,takže znova. Jeden zub se mi po zánětu rozlomil (byl hodně slabý) a mám korunku. Je mi 29.
Manžel sice pár kazů má,ale už přes 10 let žádný nový. Vždy je u zubařky hned hotový. Má ty zuby prostě "lepší".
Děcka zatím - snad - mají zuby spíše po manželovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.