| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lalial, s babičkou v tomto tématu bych promluvila mile a narovinu, že dětská přání se mění, že co dítě zajímalo před měsícem, už teď nemusí, a pokud zájem netrvá aspoň půl roku, nemá se do něj příliš investovat. Že jí dám v půli prosince tip, co chlapce zajímá, co by ho mohlo potěšit, a ona ať vybere, co by mohla koupit.
Mluvíme tady o vánocích, o vánocích se nemá vychovávat, na to je zbývajících 364 dnů v roce. Vánoce mají potěšit, ne učit děti falešné skromnosti. Pokud tomu moc nedáme v roce, o vánocích to nedoženeme. Zklamání z "dárků" pod stromkem si taky pamatuju dodnes, všechny ty roky nesmyslů pod stromkem, kdy jsem rozbalovala a hledala aspoň jednu věc, která by byla dle mého přání, naučené předstírání (jsem byla hodná holka a umím se nuceně usmívat dodnes, a předstírat radost)... jasně že už jsme se tím srovnala, a křivda ve mě není, ale to nesmaže to dětství, kdy jsem se děsila každých vánoc, jak to budu muset zas přetrpět a zas něco předstírat... a to jsem dávala pak už jasně najevo, co chci - a dostala 3 jiné věci. Místo vysněného světru 3 levné, prej mám být praktická. Tohle se dětem nemá dělat... ani my, ani babičky. A v 5 letech myšlenkové pochody, které někdo psal, že má dítě mít, jsou prostě nereálné...~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.