| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Liško, a co uděláš, když někdo v tvé rodině ten idiot bude? Když s velkou pompou zabalí dítěti krabici kapesníčků a chová se tak, jako by v tom byla minimálně autodráha? Umíš si představit, jak se asi cítí dítě, které to rozbalí?
Někdy je lepší dárek koupit i za někoho, a udělat to tak, že jsou spokojeni všichni...

Ne, nebudu učit děti jásat nad krabicí kapesníčků, protože by se z toho mohla stát kapesníčková tradice. Kapesníčky jsem rychle schovala a pozornost dítěte soustředila na čokoládu. Příští rok jsem tu krabici schovala k sobě dřív, než se k ní děti dostali a poděkovala za praktický dárek pro mě, když mám tu rýmu, a děti opět soustředila na něco, co by dárek i mohlo být. Další roky už přesně radila a směřovala s předstihem babičku, co by mohla koupit... letos budu konkrétní, přesná, omyl snad vyloučen (budou to konkrétní knížky).

Ale moje děti nevyvádí, z ubrousků zklamané jsou, ale to je snad pochopitelné. Berou, že nemohou dostat, co chtějí. Ale jásat snad nemusí, že ne...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.