| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemluvím za Přezdívku, jen za sebe. Před 20 lety takový skutečně nebyl. Cholerik zůstane cholerikem asi napořád, ale první roky se určitě víc krotil. Čím víc měl a má pocit, že mě má jistou, tím víc si ke mně dovolí. Když jsem před lety podala žádost o rozvod, ukázal mi papír plný špíny, že se nestarám o děti, že nejsem schopná zabezpečit je po citové ani finanční stránce, že jsem nevyzrálá psychicky labilní osobnost...Když jsem se ptala, jak mohl něco takového napsat, tak on nic, to všechno právník a že přivede k soudu spoustu svědků, kteří to všechno potvrdí. Za strachu jsem žádost stáhla s myšlenkou, že až děti vyrostou, budu méně zranitelná. Kdyby měl někdo pocit, že je to domácí násilí, tak asi ano. Obrátila jsem se tehdy na Bílý kruh bezpečí a tam mi nějaká paní donekonečna opakovala, že mám jít na policii. Měla jsem děti 1 a 3 roky, neměla jsem kam jít a představa, že podám trestní oznámení a pak se vrátím domů byla nereálná. Jednou jsem zavolala policii. Obličej nešlo přehlédnout, přesto mi policajti řekli, že jsem si to mohla udělat sama a ať nedělám ostudu, že bydlím v dobré čtvrti. Manžel jim klidným hláskem vysvětloval, že žena toho má moc a je trošku nervozní a přetažená. Pochopila jsem, že dokud nebudu mít nůž v zádech, nepomůžou mi. Tak jsem se naučila s tím žít, nenechat ho překročit určité hranice. Prostě jsem si na takový život s takovým člověkem zvykla

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.