| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pročetla jsem to, tady ty věci ve mě zanechávají rozporuplné pocity, na jednu stranu nutnost pomoci, na druhé straně nicotnost tohoto snažení, když vezmu v potaz, že toto jsou lidé, kteří se množí nekontrolovatelně, nepřemýšlí nad důsledky svého počínání... Jasně, že potřebným by se mělo pomáhat, ale na druhou stranu, co zmůžu? Rodina, která nemá do úst, si udělá 10 děti, které trpí hlady, umírají na infekční nemoci, neumějí číst, a psát. Já pošlu pár tisícovek, jedno dítě se naučí číst, co zbylých 9, co tisíce ostatních? Popravdě jsem na toto už rezignovala a z přesvědčení prostě ty peníze neposílám (dříve jsem tak dělala), ať si každý myslí co chce. Spíš se snažím dobře zabezpečit a vychovat svoje děti, to je můj prvotní úkol, nechci už řešit problémy celého světa. Ani nyní v předvánočním čase, ani v budoucnu. Je tady na tom někdo podobně? Nejsem sobec, snad někdo pochopí, jak to myslím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.