| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Necetla jsem diskusi, ale snasim to dobre, protoze nez jim neco necham udelat, konzultuju to s lekarem a pokud nejsem presvedcena, ze dane vysetreni ci zakrok jsou nutne, nenecham jim to delat. Pokud je to ovsem ku prospechu veci, tak diteti vysvetlim, co se bude dit, ze se to musi udelat a ze ho budu drzet. No a pak uz jen dite drzim, aby se nehybalo, protoze vim, jak je neprijemne pracovat, kdyz se dite mele a cuka.
Dite utesuju, ale snazim se mu dat najevo, ze se mu deje spravna vec, ze jsem o tom presvedcena a vetsinou to zabere. Na syna funguji samozrejme uplatky,na dceru kojeni pripadne na odber krve znecitlivujici masticka. Ostatne znecitliveni zadam vzdy, kdyz to jde, sama jsem bolestinek, tak nevidim duvod, nechat deti zbytecne trapit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.