| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zrovna tohle mi připomnělo. Mamka zastává názor příliš nechválit, naopak vyzdvihnout nedostatky, aby dotyčný věděl, co zlepšovat a kde se dál snažit. Takže ač samojedničkářka, školní olympiády atd, chování bez poskvrnky, "alkohol, baby cigarety rokenrol" nic takového, tak jsem se pochval jen málokdy dočkala. Kritizovat moc nebylo co, tak ani ta kritika nebyl. Ale po pochvale jsem coby dítě toužila a tento přístup mě mrzel.

Tak se své děti snažím chválit víc. Ale jak jsem psala výše, v podvědomí to mám zakódováno asi dost, protože popravdě vždy, když slyším mámy, co totálně nekriticky chválí každý prd svých dětí, tak si říkám, proboha proč? Vždyť to, za co je chválí, je normální, nic neobvyklého. A jsme tam - máma si taky myslela, že mít samé jedničky je normální a když je mám už dvanáctým rokem, tak není co komentovat :-)

Takže v důsledku jsem ten její model nechválit samozřejmé přejala taky, jen možná posunuji tu hranici, co je samozřejmé :-), ale kdoví, co si myslí moje děti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.