| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kondenzacni susicka s tepelnym cerpadlem ma velkou vyhodu v minimalni spotrebe oproti klasickym susickam. Jinak nedela zadne zazraky. Ja ji mam, tu AEG, uz dva roky a neco a jsem s ni spokojena, ovsem u nas jede porad. Predtim jsem mela klasickou kondenzacni, taky AEG a co se tyce srazeni ci nesrazeni pradla, jsou na tom stejne. Musis s tim pocitat bud uz nakupu, nebo susit pomaleji na mensi teplotu, to mi ale nevyhovuje. odstreduji na 1600 otacek a vyhovuje mi, ze jedna pracka se susi a druha pod tim pere a casove to vyjde zhruba nastejno, takze pradlo jen prehazuju. Peru dvakrat tydne, vzdy tak 5-6 pracek.
U te s tepelnym cerpadlem jsme menili nedavno jeden dil, bohuzel uz po zaruce, neco s vetrakem to bylo a oprava vysla na cca 5 tisic, ale je mozne, ze jsme meli jen smulu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.