| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zatím moc děkuji za rady.
Maso má prcek denně, tak bílkovin snad dost. Brokolici zařadím častěji, ale trochu se potýká se zácpou. Švestkovou štávu mi nechce a změkčující jogurt teď nemůže, tak nevím, aby ho nestavěla...

Jsem ráda, že to rýžové mléko by případně mohl. Kaši mi zatím taky nejí, ale počítám s tím, že ji asi chtít bude, protože to vidí u staršího, jehož je to stále oblíbená večeře tak 2x týdně. Říkala jsem si, že s tím rýžovým mlékem a třeba trochou přesnídávky by mohla kaše být docela dobrá.

Jak chutná Sinlac? Je dobrý? Vařím si sama všechny masozeleniny i přesnídávky, tak bych uvítala tip na dobrou nemléčnou instatní kaši, abych si trochu usnadnila práci ~;)

Dle Dr. nemůže malý ani UM HA (třeba do té kaše), protože tam stále BKM je, i když naštěpená a my potřebujem, aby mu ustoupily kožní projevy, což zní logicky.

Za toto odpoledne jsem zjistila, že mléko či vejce je opravdu skoro ve všem, takže ani to cukroví si na vánoce nedám...no, alespoň neztloustnu ~:-D

To DMkové rýžové mléko už jsem rozdělala a není špatné, asi je to o zvyku.

Kojit se budu snažit co nejdýl, ale malý sám od sebe moc nechce, přes den ani náhodou, to se skoro vzteká, když mu nabídnu kojení ~d~ Jestli máte někdo tip, jak přesvědčit dítě ke kojení, budu ráda...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.