Pan profesor Natr je určitě strašně zajímavý člověk. To naprosto nepochybně. Jeho názory jsou, ale logicky ovlivněny jeho zaměřením celého života do rostlinné říše a mimo ni používá z mého pohledu tím ovlivněnou optiku. Nepoužívá vždy spoleghlivá a realná data, spoustě jeho vývodům se mi těžko věří. Jeho publikace jsou už relativně staré a minimálně některé vývody jsou nepochybně překonané i jím samým. Navíc ho jeho ekologičnost, tak nějak přiživuje. Mě ale zajímalo co čeká naše potomky strašného. Globální oteplení? Možná. Skleníkoví efekt? CO přestává přibývat a je otázka jestli je to tak velký problém, jak ho vidí profesor Natr. V každém případě mě nenapadá nic čemu by se lidstvo na současné společenské a technologické úrovni nemělo být schopno přizpůsobit. Fakt by mě zajímalo v čem se vám jeví, že se zhoršuje naše životní prostředí?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.