Přidat odpověď
Tak i já přidám svou trošku do mlýna.Na mně,bohužel,pořad dělal dojem,že ekologicky žít si mohou dovolit pouze bohatí lidé.Znám hodně rodin,které se mezi bohaté nemohou počítat a přitom žijí skromně,ale není to nouze.
Ani já si nedělám iluze,že svým chováním spasím svět,spíš mi přijdou určité věci přirozené a hlavně,dělat to tak prostě HCCI.Ale rozhodně se nepokládám za lepší než ti,co žijí naprosto jinak.Třídíme odpad,objevila jsem látkové plenky/u dvou dětí před tím jsem jela na papírovkách,nic proti nim/,chodím často pěšky/auto máme a bez něj si to nedovedu představit/,mám ráda dřevěné hračky pro děti/mají i řadu plastových a mají je rády/,bio potraviny už beru s větší rezervou/jsou prodejci,kterým věřím,ale je to i o módě/,šetřím energií/bez elektřiny si to nedovedu představit/,když v TV shlédnu pořad o lidech,kteří se odstěhovali z města a žijí na vesnici,tak chci okamžitě udělat to samé,ale nakonec zvítězí pohodlí města.
Jiná věc je,když vidím,jak se zastavuje orná půda ve velkém a ničí lesy,apod.Ale to je zase jiné téma.
Předchozí