Přidat odpověď
příhoda z dnes
byla jsem s malou koupit ji takovou tu rostoucí židličku, vybrala si růžovou mimochodem... sice se k nám vůbec nehodí, ale to neřeším...
ale, přijedeme na parkoviště, vedle v autě malé dítě, samo spí v sedačce... tak čekám, 5-10 minut, nikdo... tak jdu do toho centra (Spektrum v Průhonicích), v dětském obchodě nikdo, kolem nikdo, jdu do baru, tam paní s chlapem, tak se ptám, jestli je to její dítě... prý ano... tak jsem jí donutila si pro něj jít, nechápu, ona sice nadávala, ale šla do toho auta... tak jdeme koupit tu židličku, pak si malá hrála v kuličkách, jdeme na nákup a přijdu a to dítě je pořád v autě samotné!!! tak jsem si pro ni došla, už jsem ji fakt nešetřila... holky, oni se jen tlemili... úplně vypatlaná, on také tedy... vůbec nechápali, že když je tahle malé dítě přes hodinu samo v autě, že se mu prostě může něco stát... tak jsem ji říkala, že zavolám 158... pořád se jen tlemimili... tak jsem zavolala, řekla jsem, že tam je dítě samotné, že jeho matka sedí v baru a nehodlá si pro něj jít... prý tam jsou hned... no, najednou se tlemit přestala a už mazali... kráva, kráva, kráva... policii jsem měla ještě na telefonu, tak jsem je odvolala, ale pán mě vyloženě prosil, ať počkám, až ho fakt vyndá nebo až odjede, protože jinak hned přijedou, že to není sranda... tak to mě aspoň potěšilo, že to nezlehčovala policie... holky, já to prostě nechápu
připadá vám to někomu normální???
Předchozí