Na počátku těhotenství je to hop nebo trop. Pokud dojde k poškození (třeba vlivem alkoholu), tělo plod prostě vypudí. Nebezpečné je pití po této době, kdy už může dojít k nevratnému poškození. Já zjistila těhotenství u prvního syna po té, co jsem se s kamarádem opila tak, že jsem o sobě téměř nevěděla. Ale nebylo mi pak dobře (což se mi nestává), takže po zjištění // už jsem nepila nic. A přestala kouřit. Děti mám donošené a zdravé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.