Co to je hraběcí rada? Navíc já nikomu neradím, já jen napsala svou zkušenost a svůj názor. Já nevím, jak mají děcko odplenkovat jiní.
Myslím si, že jdeme odezdi ke zdi, napřed přivázaní kojenci, dnes 3-4 leté děcka v plenách. Děti jsou zralé mnohem dřív, jen my je ignorujeme, a oni si pak zvyknou a nechtějí odevzdat svou jistotu. To je dle mě celé. Souhlas není nutný, je to můj názor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.