Přidat odpověď
Scope, zrovna včera jsem tenhle test s mladší dcerou v Motole absolovovala.
Sestřička ( laborantka) je starší, velmi příjemná a hovorná. Je potřeba máít volnou pravou ruku. Takže na chodbě ( je tam přímo před laboratoří přebalovací pult) jsem dceru svlákla z bundy a svetru, nechala kalhoty a na body rozepnula druky. V ordinaci jsem jen vytáhla ručičku z rukávu. Sestřička ruku odmastila, cca k zápěstí a těsně pod loket obvazem připevnila takové kovové destičky a do těch pak zapojila kabely - jen úzké. pak bylo potřeba dceru 10 minut zaměstnat, aby si na kabely nesahala a netahala za ně. Přímo v ordinaci mají nějaké hračky, tak jsem tam pořád pouštěla hrajícího a blikajícího motýlka. Pak se ty destičky sundaly a na předloktí se přilepila speciální náplast. Ruka měla být v teple, tak jsme zase dcerku navlíkla a za 40 minut jsme se vrátily na sundání - to už bylo otázkoua si tak 1 minuty a rukáv se jen vyhrnul. Při objednávání mi sestra říkala, že dítě má normálně jíst a pít, ba dokonce, čím víc pije, tím lépe.
Jen jsme laboratoř trochu hledala, musela jsem vyjet do 4. patra na dětské polyklinice, tam se dát doleva, kolem dětské chirurgie, dalších výtahů, až k zamčeným dveřím, kde je bzučák a zvoní se . Ale je tam příma napsáno "Potní test".
Předchozí