to jsem se ale úplně ztratila, byl tam na začátku nějaký oplácaný chlap... pak.... oslňující dáma
)) boha jeho... na statku ve flitrech nebo co to měla...vylezeš takhle na zahradu?
a do toho ta bába... ale ta bába, byla jediná reálná. Takhle to fungovalo a funguje.... nikdo nejí dokud nepřijde táta ke stolu a bába hledá hospodyni za sebe.... a táta dostává nej kus masa (to je tak o 100-50 let zpátky).... fakt jo, to jsem viděla na vlastní bulvy.
ps A NEPOCHOPILA jsem ani tu českou, chápu, že Bára asi má málo příležitosti, - ona práce se s profesí nemíchá, ale tak úplně jí to nebaštím, Petr je Andersen jak vyšitej, i chytrý holky mu to žraly a Michal hledá ideál (a sám tedy žádný není)...
rychle hotová s hodnocením, co? Asi se pletu, viděla jsem dva díly, stačilo, vůbec nechápu.... jestli ti lidé dostanou peníze, možnost zviditelnit se, nebo k tomu vede jiná motivace, zájezd? Asi vypadám vadně, že všechno jako prospěchářsky, ale...... to bych musela být fakt zoufalá, abych chtěla u namlouvání kamery nebo dobrodruh.