já dělám úplně jednoduchou, prostě hodím hrach do osolený vody v papiňáku a vařím asi 30 minut, až se hrách rozvaří, rozmichuju mixérem a jen dochutím, já většinou jen solím, jí to snámi děti, radši máme ze žlutého hrášku. A do toho můžeš dát třeba pár žlic hrášku z konzervy, aby byly na skus, na to opečenou slaninku a krutonky.. a je výborná, řekla bych hodně podobná té z pytlíku a je fakt jednoduchá. Hrášek ani nenamáčím a těch 30minut v papiňáku mu stačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.