Marlen2, dcery taky měly neštovice a taky je dostaly coby oslabené - dle vysvětlení dr. to tak je vždycky, protože pokud nejsou oslabené, tak je nedostanou. U obou to začalo stejně jakoby virózou a do pár dní se osypaly. Starší holka jich měla jen pár a perfektně jí zabíral Fenistil kapky, ale mladší holka se osypala takovým stylem, že to člověku rvalo srdce. Měla puchýře všude! a velké podmokvané, k tomu horečky...
Mladší nám probrečela celé noci. Ale ulevoval jim oběma Tanno Hermal a denně jsem je rychle opláchla ve slabě růžovém roztoku hypermangánu - ten mi přišlo úplně rušil svědivost a i se to rychleji hojilo.
Nicméně abysme se po několika nocích my i sousedé vyspali, dávala jsem na radu dr. Dithiaden. Po celé tabletě byla jakoby dostala narkózu, takže jsme pak dávali jen na noc 1/2 tablety a přes den jsem ji držela na Fenistil kapkách. Starší holka má možná 1 jizvičku, mladší má na obličeji jizev dost, protože si to dost škrabala do krve(hold sotva dvouleté dítě)
No a jelikož se mladší pořád a pořád vysypávaly nové a nové puchýře, tak mi dr. řekla, že jestli se to brzy nezastaví, tak jí nasadí Herpesin. Ať je u vás brzy líp