To se nedá takhle říct, fakt ne....
můj první synek trpěl hodně na koliky, prořval většinu dne i noci tak do 3 měsíců, tenkrát nebyly ty kapky Sab simplex volně prodejné jako dneska a ani jsem vůbec netušila, že na ty koliky existují nějaké kapky...až ve 3 měsících nám to doktorka napsala - a já jsem začala spát asi 4 hodiny v kuse - to byla úleva!! Celý den jsem na všechno byla sama, žádné vození babičkama, žádné "odložení" na 2 hodinky, nic....když jsem to už nemohla vydržet a únavou usínala vestoje, tak jsem taky na něho zařvala, no a co jako????. Kdybych mohla aspoň na ty 2 hodinky "vypnout", tak bych se třeba odreagovala a nezařvala bych na něho....kolikrát jsem fakt myslela, že to nepřežiju a že se zblázním.
Možná že ty máš k dispozici babičky, kdykoliv si řekneš, třeba když seš unavená, tak babičce nebo komukoliv, to je jedno, můžeš zavolat, jestli by nepřišel a nepohlídal, ale nedivím se maminkám, když jsou na všechno samy, žádné hlídání nemají, žádnou ochotnou babičku, prostě nikoho, tak že se prostě někdy neudrží a někdy nezakřičí - já se jim nedivím. Já jsem to taky musela přetrpět a odvozit celé sama.
Té křičící mamince v tvém příspěvku bych moc ráda vzkázala:
NEBOJ, BUDE LÍP, MALÁ BREČET PŘESTANE, KAŽDÝ DEN, TÝDEN BUDE ZNÁT, JAK ROSTE A PAK BUDEŠ MÍT ŠIKOVNOU USMĚVAVOU HOLČIČKU!!! HLAVNĚ VYDRŽ, ZNÁME TO TADY VŠECHNY, KDYŽ NENÍ MOŽNOST ŽÁDNÉHO HLÍDÁNÍ. AŤ JE HLAVNĚ ZDRAVÁ, JINAK TO PŘEŽIJEŠ!!!