V poslední době si ani moc ke mně nějakou kritiku nedovolil, ale kdysi jo. Jedna z babiček mi řekla, že se hrozně těší jak bude dávat synovi od roku mléčné čokoládičky (měl tenkrát necelý rok), a já jí to zatrhla. Byla jsem zkritizována, že mu odpírám tak zdravou věc, že dodává tělu strašně moc hořčíku a různých minerálů, které obsahuje jen čokoláda.
Jo, a za holou vodu jsem byla taky kritizována. Proč mu to pořádně neosladím sirupem nebo nedám džus. Vždyť to je chudáček, něco tak hrozného pít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.