H&M nejsem katolík. A nějak nechápu Tvoje otázky, když chodíte do kostele a jste tedy asi věřící
Asi každý věřící ví, že Ježíš se obětoval za nás, abychom měli život věčný. Že milostí Boží jsme spasení, ale pro naše dobro máme dodržovat desatero a žít životem, za který se nebudeme muset stydět a nebudeme Bohu dělat ostudu... Rozhodně to není něco za něco!
Mám kamarádku, která víc jak rok nemenstruuje, měla těžké problémy se štítnou žlázou a před pár měsíci jí zjistili v počátečním stádiu rakovinu štítné žlázy. Život se jí sunul směrem k operaci... a ona říkala, že cítila, jak ji Bůh podepírá... Modlil se za ni kdo mohl... -mají malou roční skoro dvouletou holčičku. Najednou kamarádka zjistila, že je těhotná- ona, která neovulovala, nemenstruovala... Minulý týden byla na vyšetření ohledně štítné žlázy a má ji úplně zdravou! Myslíš, že ona potřebuje Boha vidět, osobně slyšet, aby v něj ještě více věřila? Já si myslím, že zázraky se dějí i dnes a její vztah k Bohu teď bude úplně jiný než byl před tím. A věř tomu, že i můj vztah k Bohu je teď těsnější než byl před tím, když člověk vidí, cítí ve svým okolí, že i dnes se zázraky dějí!