Moje peripetie s lego vlakem nekončí. Kdo četl můj problém o objednaném a zaplaceném lego vlaku na mmb ví, o čem píši. Peníze se mi mezitím naštěstí vrátili a já myslela, že tím to končí. Ale spletla jsem se.
Ve víru událostí (v době, kdy jsem řešila) jsem poptávala lego vlak u jiné paní na mmb. Ta mi napsala, že ho prodala a již ho nemá a že mi napíše v pondělí, zda ho sehnala (psala jsem jí 11. nebo 12. prosince). Načež jsem se si tady stěžovala, jak jsem na tom s vysněným dárkem pro syna. Po této odpovědi jsem ho objednala jinde a paní jsem druhý den posílala vzkaz, že jsem ho již sehnala a objednala a že jí děkuji za ochotu. Ona napsala jen ok. Tím jsem považovala věc za vyřízenou. Ale dnes mi přišel na poštu balíček na dobírku, částka přes 2000. Byla jsem v šoku, protože jsem si nic neobjednávala.
Tak jsem volala na poštu a zjišťovala, od koho to je. A zjistila, že je to od této druhé paní, která ho tehdy neměla.
Je mi z toho už fakt blbě. Zásilku samozřejmě vyzvedávat nebudu a paní jsem napsala. Ale je mi z toho těžko.
Ale dva lego vlaky jsou mi k ničemu.
Už mám dojem, že lego vlak je fakt prokletý.
A to jsme ho ještě ani nesestavili. Jsem zvědavá, jaké překvapení mě čeká při jeho skládání.