ha, tak to jsem asi antitalent od přírody.... na svoje 42-43 nohy jsem sehnala jedině kožený bílý zavazovací, a lámou se mi v nich kotníky dovnitř, mrznou mi nohy, pod chodidlem cítím ten nůž a o nějaké lehkosti či radosti z bruslení nemůže být ani řeč. S chutí bych je vyměnila za plastovou botu z pořádnou výstelkou, ve které mě nohy nebudou umrzat ani mě mačkat, o mých kotnících ani nemluvě..... ale je fakt klidně možný že jsem dřevno na n-tou takže pro mě je kožená brusle házení perel sviním
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.