Přidat odpověď
Esmet já jsem měla během života pár milenců a myslím si,že to člověk prostě cítí,jak to s ním ten druhý myslí.Já to teda aspoň cítila.Někteří mě měli opravdu upřímně rádi a ten sex pro ně nebyl ve vztahu prioritní,jiným nešlo o nic jiného než jak mě přefiknout,i když to bylo dlouhodobější.Takže jak to s tebou tvůj milenec myslí ti tady neřekne vůbec nikdo.Já měla prvního ženatého milence jako velice mladá,nezkušená,naivní holka,byl o 12 let starší a to že to se mnou myslí upřímně jsem poznala podle toho,že se mnou zůstal i když se to doneslo jeho ženě.Takže jsem věděla že mě má opravdu rád a nejsem pro něj jen bokovka.Taky se mnou trávil hodně času a nechtěl ho vyplňovat jenom sexem.Choval se ke mě hezky.Po dvou nebo třech letech to skončilo když jsem se zamilovala do svobodného kluka a začala chodit s ním.O několik let později jsem měla milence jiného,a taky jsem cítila že je to z jeho strany láska.Musíš si sama vyhodnotiti jak se k tobě ten muž chová nyní.Tráví s tebou dostatek času?Je k tobě pozorný?Kontaktuje tě často sám od sebe? Jak se k tobě chová?Odpověz si na tyhle otázky a uvidíš.Měla by jsi cítit,jak to s tebou myslí.Každopádně musíš být připravena na to že jednou ten vztah stejně pravděpodobně skončí tak jako tak.
Předchozí