Jo holky, máte pravdu. je to už můj 3. milenec..Holt mám vzrušující život, jenže každej milenec je jinej a proto ted řeším tohodle aktuálně..s tím, co jsem si psala erotické sms jsem to skončila, ovšem netušila jsem, že hned za pár týdnů se o mě bude ucházet další a já do toho spadnu..přiznávám, že jsem nevěrnice nevěrná, mužům se líbím a mně to dělá dobře. Ano, jsem ku..a, nebojím se to přiznat!Ano ano, chudák manžel, být na jeho místě, hned se rozvedu! fakt vás chápu,ale já si prostě neumím pomoct. nemám silnoou vůli a dělá mi to dobře. Vdávala jsem se velmi brzo, naši mě drželi zkrátka, nikam jsem nemohla, pořád jenom seděla doma a pak, když jsem poznala mažela( v 17 letech), hned jsem otěhotněla).a bohužel ted ve 30 na mě dolehly nevybouřená hormony.Ano, jsem hříšnice, manžela mám velmi ráda, ale nudí mě, nežiju s ním, upadám do nudy a stereotypu a manžel s tím nehodlá nc dělat.
neomlouvám se, to v žádném případě, prostě se snažím jen neustrnout v nudném vztahu.A na druhou stránku vím, že ubližuju spoustě lidem.Ale jsem sobec.