Odplenkovala bych obě děti najednou. A tohos taršího určitě i na noc - nevím, ale přijde mi dost podivné aby 4 leté dítko mělo plenku na noc...
Problém s kakáním jsme měly s dcerou - taky kakala jen do pleny - tu jsem jí ale ve 2,5 letech sebraly, byla jsem hnusná, kakání sice nejdříve zadržovala ale pak se prostě vykakala a bylo už vše vpohodě. Ten týden byl tedy horor, ale stálo to prostě za to...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.