| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mě u těch neštovic přijde, že záleží i hodně na tom, jak obecně chytlavý dítě máš. Jestli dost, tak si skorem můžeš vsadit, že když pošleš dítě te´d do kolektivu mezi naprskaný vrstevníky, lehne na 95%.

já mám doma chcípáčky chabrus na plíce, po neštovicích malá měla náběh na zápal plic a to byla mimo kolektiv, jen s bratrem (bylo léto, prázdniny, žádná školka). Kluk byl ještě 2 týdny po vyloupání zvýšeně unavený, věřím, že kdyby šel do školky, je marod do týdne...

Jinak my jsme dote´d měli slečnu na hlídání, a oba pracujeme tak, že můžeme část práce dělat z domu, takže se prostřídáváme. Jak to budeme dělat teď od ledna, ještě netuším. Asi budu muset najít někoho nového ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.