ten pocit mívám často. ALe nejvíc jsem se v tom plácala, když se malý narodil...to bylo rad!!!a já nevěděla co dřív. Až jsem několikrát nedala na svou intuici a stejně jsem nakonec došla k tomu, co jsem měla udělat podle sebe, tak jsem se pak na rady všech vyprdla a dala už převážně na sebe. Teď si říkám, že jsem někdy přetažená, unavená, zbytečně křičím a pak mě to mrzí. Hledám zlatý střed, kdy je dobré se dítku věnovat, ale také aby mělo svůj prostor a umělo si hrát samo...ale abych zase neměla výčitky, že ho zanedbávám atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.