Přidat odpověď
já jsem jí taky často dle jiných, když si malá ve 2 letech urvala smažený sýj a náramně ji chutnal, na roce okusila párek a teď když nechce jíst má polívku ze sáčku nebo br kaši z uvařeným párkem,
a od půl roku nesmí zahlédnout pivo...... na pivo se naučila chodit. O půl noci ji tahám ven na ohňostroj, nechodí spát v 7 nýbrž když se zadaří v 9 přes den nespí vůbec. přes léto jsme venku tak dlouho dokuť jí to baví, jo a v létě jsem chuděrku málem nechala utopit protože chtěla skákat z okraje bazénu a nechtěla chytat tak sjela pod vodu poprvý jsem chytala hned jak pod ní šla, po 20 jsem nechytala a čekala malou chviličku jak si poradí, poradila si, naučila se ve 2a půl letech plavat z rukávkama a nechtěla do malý vody. Jsme schopní sní cestovat i 24h v kuse když je příležitost jet na výlet, Vyvařovala sem jen jednou jako novou věc.A nekojila jsem ji protože jsem to nezvládla a to sem u jiných selhala na plné čáře a ani nevěděli o co vlastně šlo a proč se tak stalo. atd atd atd malá bude mít letos 3 roky a sou dny kdy si to myslím sama o sobě ale to sou stavy výbuchu atd
Předchozí