Přidat odpověď
Já byla po porodu teda jen na malém zákroku-šlo o revizi dělohy po šestinedělí-den dopředu jsem odstříkala manželovi a ten byl s dcerou doma, ale i když to bylo samozřejmě pod celkovou nakrozou, tak to byl jen malý zákrok, takže jsem odpoledne šla hned domů. Manžel krmil z lahvičky odstříkaným mlékem a já hned jak jsem se probudila jsem sedla a odstříkavala jak vzteklá. Doktor mi řekl, že musím pořádně odstříkat co půjde a vylít a pak můžu kojit. Fakt je ten, že jsem měla prsa rudé jak jsem přes hodinu odstříkavala, ale pak jsem už dceru odpoledne normálně kojila a byla v pohodě. Čekala jsem, jestli nebude víc pospávat nebo něco, ale vůbec žádnou reakci jsme nezaznamenali. Jinak co se týká tvojí sestry, tak pokud chce mimi sebou tak bych se informovala i v jiných nemocnicích třeba ve vedlejším měste. Přístup jednotlivých nemocnic bude určitě rozdílný. Být takhle brzo po porodu bez prcka to bych asi nedala-ale samozřejmě za předpokladu, že by manžel nebo někdo z rodiny minimálně docházel do nemocnice pomoct.
Předchozí