... tu SMS myslela (i jsem to výše psala). Prostě jsem oznámila že v ten termín nemůžeme, ale že by to šlo třeba následující týden. S tím že pak ještě zavolám, ale až se ten termín bude blížit a budem lépe vědět co a jak. A pokud by ona něco navrhla, třeba že u nich mají na prohlídky jen určitý den nebo tak, mohla jsem to zohlednit. Pokud ne, OK, volala bych pak. Ale už by aspoň s předstihem věděla, že v původná termín nepřijdeme. To je přece slušnost, dát vědět včas, ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.