Hilly takový režim mám normálně a herečka nejsem
.
Chodím spát mezi půlnocí a druhou a kdybych mohla vstávám v deset, takhle max. do devíti. Jsem založením sova a vyhovuje mi to. Jím kdy mám hlad ne kdy si to někdo vymyslí. Jím pravidelně takže po těch třech hodinách mám hlad (záleží tedy kdy vstanu ne, že je to tak někde nastavené).
Dítě je taky sova. Takže většinou vstává semnou a večer pak sůví, vydrží vzhůru určitý počet hodin (někdy to ovlivní únava z běhání venku, to pak odpadne dřív) ale většinou prostě dřív neusne a taky neuspávám dítě které čiperně skáče po lustru, mám jen jedny nervy usne později nevadí, ráno budíme v devět. Jako miminko vstávala nejdříve v 7 ráno (pro mě smrtelné) a to pouze když svítilo sluníčko (vysoký tlak) jinak splala déle. Má to přesně jako maminka. Asi si jako maminka bude muset najít zaměstnání od osmi jinak nepřežije
.
A prázdninové a víkendové vstávání kdy mě budili mezi desátou a jedenáctou už skoro na oběd..už si pak mamka zvykla. Ona je docela skřivat (takže v pět vzhůru), přítel taky skřivat takže si vstane a dělá co chce.