Nemáme pevný režim, jen večerní, který začíná po 20 hodině a končí usnutím kolem 21,30, v létě později.
Dvě děti chodí do školy a školky, takže režim mají, odpoledne jsou různá, i s časem jídla, protože máme skoro každý den nějaké kroužky a v jiný čas, takže se to uzpůsobuje tomu.
Vstávání není problém, tedy pro děti, budit je nemusíme, problém mám jen já
Jíme kdy chceme co chceme, vařím často až dám batole spát, takže na oběd má jogurt a tzv. teplý oběd až po spaní. Je to různé. Snažím se o minimálně jedno teplé jídlo denně a každý den ovoce, zelenina a mléčné výrobky, ale čas je jak vyhovuje nám, takže klidně banán s hogurtem na oběd, a polévka v čase svačiny...
Jinak spaní, moje děti začli usínat v lidskou hodinu až po půl roce věku, do té doby usínali až po půlnoci, všichni... čas mezi 21 a 22 hodinou beru za snesitelný, oni nemají velkou potřebu spánku a před 7 ráno vyletí z postele bez problémů...
Režim má vyhovovat rodině, ne předpisům. Ale zas se nemá celá rodina točit kolem rozmarů a přetočeného režimu dítěte, pokud to není novorozenec, který má na to nárok. Prostě všeho s mírou