| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Záleží na oboru. Na speciální pedagogice (Praha) přednáší dost profesorů z UK, úroveň přednášek je myslím velmi dobrá, učí tam kapacity z oboru, můžeš je vídat občas i v TV, píšou odborné knihy. Náročnost, záleží s jakou školou budeš srovnávat. Zápočty za účast ano, ale jen z předmětu typu bakalářský seminář, znaková řeč. Jinak na magistru seminárka min. 10 stran standart. Bakalářku jsem napsala bez konzultace (jen jedna závěrečná - odsouhlasení), ale byla jsem spíš výjimka, je to o samostudiu, DP mi vedla profesorka z UK a práci ohodnotila výborně s tím že úroveň byla spíš DP než BC.

Na UJAKu máš velké rozdíly mezi studenty, od úplných outsiderů, kteří neumí pořádně ani psát až po lidi, kteří se prostě z důvodu změny zákona 108 o sociálních službách a tím návalu na všechny specky a sociální práce nedostali na státní školu. Na státní školu se zdaleka nedostanou ti nejlepší, o čem jsou příjímačky na tyto obory asi víš. Dálkové studium navíc studují lidi z praxe, takže se to vůbec nedá srovnávat s denním studiem.

Problém tam byl myslím s jiným oborem. Je to navíc jediná soukromá univerzita tohoto typu pokud vím v ČR.

Výhody - chovají se k tobě slušně, narozdíl od (často) státních škol. Řekla bych, že je celé hodnocení objektivnější, zkoušky jsou obvykle písemné, takže to není o tom, jak jsi komu sympatická nebo jak se kdo vyspí - mám srovnání se státní VŠ. Situaci ti nekomplikují, ale usnadňují - za to si platíš. Studuju tam teď magistra SPPG.

Nevýhody - jsou tam lidi co by prolézt neměli, to kazí pověst škole.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.