| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedědím a zásadně odmítám dětit, švagrovka by mi toho sice dala dost (její zámožní rodiče svá vnoučata zásobují dost) ALE vybrala by si to stokrát jinak protože je z těch, kteří by hned všude vykládaly jak se ona chudák obětovala a já jsem nevděčná apod. Takže oblečení od kamarádek a z rodiny zásadně odmítám. Máme obyčejné oblečení, některé kamarádky třeba značkové tudíž mi nestojí za to aby se pak ofrňovaly nad oblečením co po našch dětech podědí Dcera chodí oblékaná od vietnamců, z Tesca či různých levných kšeftů, ale má vše nové a co nezničí schováváme pro druhé dítko, možná proinvestujeme víc než kdybychom dědily, ale na druhou stranu nemusíme být nikomu vděční, když něco zničíme tak se nemusíme nikde obhajovat a na druhé dítko to máme nachystané v takovém stavu v jakém jsme ho zachovali po dceři. pokud bychom oblečení posílali dál tak vzhledem k tomu kolik se u nás v rodině narodilo dětiček neměli bychom na druhé dítko nejspíš už nic z toho co nosila dcera

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.