| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no ono to není růžové nikdy, my jsme spolu 11tý rok a v podstatě nemontování od manželovy sestry a matky jsem si musela vydobít, se sestrou se stýká jen manžel a to výjimečně, já ani děti ne. JE to arogantní... nebudu říkat co, a naštěstí bydlej asi 80kg, takže je klid.

A taky jsem byli ve sr. finančních, a manželova maminka nám půjčila, teď jsou vztahy mnohem lepší než dřív a moje rodina nás taky podpořila a řekla bych že moje rodina nás podporuje víc, my tak nějak všichni spolu držíme - jsme tři sourozenci a ikdyž se třeba zhádáme, tak když je jeden z nás v úzkých, tak si pomůžeme.

Moje mamča by třeba s dětma byla moc ráda a ani by nám do výchovy nekecala, ona ale je svatá, takovej anděl - hrozně hodnej člověk a můj muž ji má za maminku víc, než tu svoji, ale mamča ještě chodí do práce a má toho občas plný zuby, takže ji nechci, pokud to není nezbytně nutné zatěžovat hlídáním. Až třeba jednou bude v důchodu, tak taky bude s děckama víc, ale ne protože já to budu po ní vyžadovat, ale protože ona sama bude chtít a bude se na to cítit.

Ale růžové není vše.. manžel taky nemá vyřešené vztahy se svojí rodinou, mají všichni problémy v komunikaci, ale jak píšeš, jinak je to moc hodnej a vnitřně hezký člověk a měnit ho taky kvůli tomu nehodlám - ne nadarmo se říká, že si bereš celou rodinu, ne jen tu osobu a buď to prostě rozdejcháš a nebo ne.

zase když manžel chtěl stavět dvojdomek s jeho mamkou se společnou zahradou, tak jsem to rázně usekla. A zpětně je tomu manžel rád.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.