| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Karavelo, full servis to zase není :-) Už to takhle běží cca 6 let, co jsme se přistěhovali zppátky do Prahy a babi bydlí 4 stanice metrem od nás. Ale dosud to bylo relativně v mezích, jen o kroužcích, občasném hlídání nejmladšího nebo nemocného dítěte. Ale teď je to každodenní záležitost, hledala jsem paní na vyzvedávání dětí a babi to rázně utla. Že žádný cizí člověk, bude pro ně chodit ona, a ať ty peníze dáme jí. Takže jsem kývla, ulehčila jsem si práci s výběrem, ale za cenu nenápadné ale velké změny v rozhodovacích právech v rodině. Nemohu babi považovat a chovat se k ní jako k placené síle, protože ona mi k tomu koupí chleba, počte si s dcerkou ve Slabikáři, donese dětem dobroty...

Nechtěla jsem to rozvádět do detailů, ale pro příklad - přihlásili jsme dítě na letní tábor s programem výlučně pro holky, dcera to hned řekla babičce, a ta se naježila, co je to za pitomý tábor, že jsme se asi zbláznili, že to bude zas nějaká snobárna atd. Manžel na to babi řekl, že to není její věc, ať se do toho nemontuje a necpe to dceři do hlavy. Babi se urazila. Takže dcerka v tom má teď zmatek - neví, jestli na ten tábor má chtít jet nebo ne. Babi to zkoušela ještě i u mě - to fakt jí chcete poslat na ten nesmyslný tábor? Nedělejte to atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.