| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No záleží kolik chcete lidí, ale těch 20 tisíc to teda nevím. My měli na svatbě 45 lidí včetně dětí a jen hostina nás vyšla na 20 tisíc a to byl předkrm, polévka, svíčková, rauty a pití, žádné drahé jsme nedávali. Tchýně trvala na svatebních koláčích to bylo asi 6 tisíc + to co se napeklo doma (těžko odhadovat). Šaty, oblek apod. nás stály půjčení 6 000,-, kameraman (vřele doporučuju profík je znát) 4 000,- za celý den + video, fotograf to nepamatuju. Svatební oznámení jsem udělala doma na počítači, řidiči byly kamarádi, svatba na zámku 500,-.....záleží jak velkou svatbu budete dělat. Hlavně pokud chcete grilovačku tak si to dobře zorganizujte, byla jsem na 2 svatbách s grilovačkou a na obou jsem měla slušnej hlad, protože na okrajování masa se stála fronta pomalu půl hoďky dopředu a v jednom případě jsme od 12 - 23 hodin měli jednu porci masa ~Rv Vrátily jsme se domů hladoví, že nám tchánovci nevěřily že jsme byli na svatbě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.