Ale tak samozřejmě záleží na úhlu pohledu, ne? U nás doma alkohol není ani běžně; já sama jsem si vybírala za přátele(myšleno muže pro vztah) abstinenty nebo 90% abstinenty, takže se alkoholismu moc nebojím a stejně tak kouření, ale víc než alkoholiky vídám kouřící hňupy u stolu v restauracích, kde sedí děti, naše děti... mně prostě víc obtěžují kuřáci než alkoholici. Ale když to otočím, tak samozřejmě alkoholik má sklon ublížit víc... Prostě záleží na úhlu pohledu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.