Když uzavírám předmanželskou smlouvu, tak buď předpokládám, že bych mohl já odejít od partnera, pak jsem sketa, nebo předpokládám, že by on mohl odejít ode mě, a pak pokládám za sketu jeho. V obou případech je jediný rozumný postup nebrat se, protože manželství nezaložené na naprosté důvěře a na rozhodnutí zůstat věrný partenrovi po celý život, ať se stane cokoliv, se stejně za pár let rozpadne. Hodně štěstí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.